دانشکده علوم پزشکی بروجن
۱۴۰۳/۲/۱۰
1402/10/27
❇️برگزاری جلسه ی هم اندیشی و هم افزایی ریاست دانشکده علوم پزشکی بروجن با حضور مسئولین دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، امام جمعه ی شهرستان بروجن ، ائمه جماعات در دانشکده علوم پزشکی ،مدیریت حوزه ی علمیه برادران و خواهران شهرستان و جمعی از معاونین و مسئولین به میزبانی دانشکده علوم پزشکی برگزار گردید.
🔰در ابتدای این جلسه دکتر صادقی ریاست محترم دانشکده ضمن عرض خوش آمدگویی به ارائه گزارش عملکرد فرهنگی دانشکده در حوزه نماز و قران پرداختند.
🔰در ادامه مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، حجت الاسلام و المسلمین حاج اقا صفی با بررسی مسائل کاری ائمه جماعت دانشکده و تاثیرات عملکرد ایشان بر مخاطبین دانشگاهی نکاتی را جهت شروع نیمسال دوم تحصیلی 1403-1402 بیان کردند.
🔰سپس امام جمعه ی محترم شهرستان بروجن حجت الاسلام و المسلمین حاج اقا احمدی، پیرامون شرایط و ویژگی های نماز،امام جماعت مباحث جانبی را اشاره نمودند ،در ادامه ائمه جماعات محترم با ارائه دیدگاههای خود و مطالبات مربوطه با فضای نماز خانه ها ، اقامه جماعت و.... مباحثی را مطرح نمودند.
📆چهارشنبه 27دی ماه 1402
✍🏻روابط عمومی و امورفرهنگی دانشکده علوم پزشکی بروجن

تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت
آدرس :بروجن - میدان شهید بهشتی- بلوار شهید بنایی-دانشکده علوم پزشکی بروجن (ساختمان قبلی بیمارستان حضرت ولی عصر (عج))
دورنگار: 34235298-038         تلفن : 72 - 03834235271
سایت دانشگاه : https://skums.ac.i
آدرس ایمیل دانشکده : Borujenfaculty@skums.ac.ir
تاریخ بروز رسانی 1403/02/10
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.